Kdo sva?

Dejan Bizjak

 

 

Po izobrazbi sem profesor športne vzgoje, vendar sem se strokovno raje usmeril v trenersko pot.

 

Po študiju sem začel nabirati izkušnje kot osebni trener in trener skupinskih vadb. Sedem let sem delal kot trener in vodja fitnesa; drugače pa se s športom ukvarjam že 20 let. Leta 2014 sem se odločil za samostojno pot in s poslovnimi partnerji odprl Legionar Gym.

 

V petih letih samostojne poslovne poti sem pridobil ogromno izkušenj s postavljanjem koncepta v gymu, planiranjem treningov, vodenjem ekipe in organizacijo dogodkov.

 

Svoje znanje sem ves čas dopolnjeval z usposabljanjem z področja športa, vodenja, prodaje, marketinga in osebne rasti. Sem tudi licenciran praktik hipnoze in samohipnoze.

 

Zakaj sem se sploh odločil za šport? Že v mladosti, ko sem še treniral košarko, sem videl slabo fizično pripravo športnikov. Podobno se je dogajalo pri boksu. Za fizično moč smo morali vedno sami poskrbeti, ni bilo v sklopu treningov tehničnih prvin. Na sebi sem preizkusil različne metode za moč in kondicijsko pripravo, kar sedaj tudi učim dalje.

Kot vodja fitnesa sem spremljal delovanje večjega športnega kompleksa. Tam sem se srečal z vodenjem ekipe, komuniciranjem z vodstvom in sodelovanjem z ostalimi oddelki oziroma ekipami.

Pot me je vodila v svojo zgodbo in odprtje svojega športnega centra, kjer mineva 5 let in moram reči, da sem se naučil ogromno več, kot kdajkoli prej.

Še vedno delam napake in se na njih učim. In tudi sam imam mentorja, saj se je v podjetništvu potrebno ves čas učiti in rasti.

Marjeta Kopar

 

Po izobrazbi specialistka organizacije in managementa, po opravljenem faksu pa sem se takoj podala na samostojno podjetniško pot. Sprva sem znanje nabirala v organizaciji, marketingu in vodenju celotnega pisarniškega poslovanja enega iz med večjih športnih centrov v Ljubljani.

 

Leta 2014 sem se s poslovnimi partnerji podala na pot samostojnega gyma. Tu že 5 let vodim administracijo, prodajo, marketing in organizacijo dogodkov.

Redno se udeležujem izobraževanj s teh področij v Sloveniji in tujini, trenutno pa nabiram znanje še iz NLP praktika.

 

Šport mi je bil v otroških letih finančno nedostopen, pa tudi gibala sem se v krogu ljudi, ki se niso ukvarjali s športom.  Še v času študija sem »špricala« ure telovadbe, dokler me ni delovna pot zanesla v društvo, kjer smo organizirali team buildinge in športna tekmovanja. Tu sem izkušnje  nabirala 2 leti.

 

Naslednjih 7 let sem preživela v športnem centru kot vodja pisarne. Spoznala sem vso poslovanje takšnega velikega centra, od načrtovanja športnih programov, iskanje izvajalcev, dobaviteljev športne opreme in prehrane, do prodajnih aktivnosti, oblikovanje spletne strani, prodajnih paketov, marketinških aktivnosti. Ogromno znanja, ki sem ga lahko uporabila zadnjih 5 let, ko sem s poslovnimi partnerji šla na samostojno podjetniško pot.

 

Vendar podjetništvo je malo drugače, tu se znanja praktično vsak dan nabirajo in kalijo. To »nepoznavanje« športa iz mladosti mi daje drugačen vpogled na iskanje strank, predvsem drugačno razumevaje, ki odpira nove pristope.

 

Poškodba pred dvema letoma pa je dodala še nov spekter znanj, ki jih lahko delim s trenerji.

Spoznaj naju ob kavi. Kontaktiraš naju lahko na:

MARJETA: 031/220-905, meti@legionar.si

DEJAN: 041/885-809, dejan@legionar.si

Ali nama piši preko spodnjega obrazca. 

Prijava

Se želiš prijaviti na mentorski program? Imaš specifično vprašanje? Potrebuješ vzpodbudo pri prvih korakih? Veseliva se tvojega sporočila.