O nas

Naša
Zgodba

Zgodba Legionar se je začela leta 2013 na Rodosu, ko sta Dejan in Klemen na plaži ob pivu iskala nove ideje. Pojavila se je zamisel o osebi, ki bi bila fizično pripravljena kot v starih časih v vojski. »Legionar«? Za kaj pa ne? V času rimskega imperija so bili legionarji glavnina pehote rimske vojske, možje ki so imeli na sebi 35-40 kg težko opremo, le ta pa je zahtevala dobro kondicijsko in fizično pripravljenost… Tako se je rodilo tekmovanje Legionar Challenge, ki je potekalo prvič leta 2014 v Ljubljani in je imelo 200 tekmovalcev.

Tekmovanja so v naslednjih letih potekala na različnih lokacijah; od Portoroža do Krvavca, Velenja, leta 2016 pa smo šli še preko meja na Hrvaško v Zagreb.
Legionar Challenge je namenjen vsem rekreativnem ljudem, dodali smo še Legionar Battle, ki pa je tekmovanje najboljših v funkcionalnih vadbah.
Vsak dogodek za sabo potrebuje številno ekipo, tako so se Dejanu in Klemnu pridružili številni prijatelji in znanci, ki imajo vsak svojo vlogo v pripravi dogodka. Pika na i takšnim prireditvam so prostovoljci, brez katerih bi takšne dogodke težko izpeljali. Prostovoljci na dan dogodka pomagajo pri pripravi prizorišča, tekmovalne proge, delajo ob prijavnem pultu ali usmerjajo ljudi.
Se želiš tudi ti pridružiti ekipi prostovoljcev? Piši nam in POSTANI PROSTOVOLJEC.  

 

 

Naši
Cilji

Cilj blagovne znamke Legionar je posameznikom ponuditi kakovostne treninge, prireditve in športno opremo. Se pravi vse za šport in prosti čas na enem mestu. Tako lahko svojo kondicijo nabiraš preko celega leta v LEGIONAR GYMU ali se udeležiš seminarjev in delavnic o prehrani in gibanju.

Kvalitetno športno opremo, ki jo uporabljamo v gymu, jo imaš lahko tudi ti. Pobrskaj po spletni strani SHOPA in sigurno boš našel zase primerne rekvizite ali oblačila.